Categories
Smuutid

Õuna-kaneelismuuti

Õuna-kaneelismuuti

Koguse: 2-le

See lihtne ja puuviljane smuuti on just selline, mille maitsed loovad talvemeeleolu.  Ja mis pole mitte väheoluline – kõik maitsed tulevad vaid naturaalsetest koostisosadest ning avalduvad ka ilma lisatud suhkruteta/magusaineteta. Looduse tasakaal sinu maitsemeeltel loob tasakaalu sinu organismis.

1 (eestimaine) õun
1 banaan
1 hurmaa
1 spl mandleid või päevalilleseemneid
1 dl kookospiima
1 dl vett
5-6 värsket basiilikulehte või väike peotäis rohelist (nt lambasalatit)
1 tl kaneeli
Näpuotsaga Cayenne´i pipart.

Pese õun ja hurmaa. Koori banaan. Lõika õun ja hurmaa väiksemateks tükkideks ning murra kooritud banaan umbes neljaks, et blenderil oleks neid lihtsam purustada. Pane kõik koostisosad blenderisse. Lisa kaneel ja cayenne pipar. Blenderda ja serveeri.

Jahedusest pakatavat maitset!

Eva-Liisa

õunasmuuti