Categories
Küpsetised

Gluteenita pannkoogid pühapäevaks

Gluteenita pannkoogid pühapäevaks

toidud 052

Kogus: 21 mõnusalt pehmet lusikapannkooki

2 dl Schärer Mix gluteenivaba jahu
2 dl keefiri või hapupiima või 3 dl piima
2 muna
soola

Küpsetamiseks Extra virgin kookosrasva, mis annab pannkookidele mõnusa meki.

Klopi munad. Lisa klopitud munadele vaheldumisi jahu ja keefir või hapupiim ning klopi ühtlaselt kuni moodustub paksu hapukoore taoline mass. Enne küpsetamist lase taignal  ca 20 minutit seista. Koogid pane lusikaga alati kuumale pannile.

Pannkoogid maitsevad teadupärast hästi just purustatud marjade või värske toormoosiga, mille ise omale valmistad. Talvisel ajal sobivad toormoosi tegemiseks ka sügavkülmutatud marjad, mis tasub laupäeva õhtul külmikusse sulama võtta, et siis pühapäeva hommikul neid koos koogiga nautida.

Kaunist pühapäevahommikut koos pannkookidega!

Laivi Mesikäpp