Roheline banaanismuuti
Kogus 2-le
1 banaan
1 kiivi
1 kuhjaga spl kõrvitsaseemneid, kanepiseemneid, pähkleid vms
1 peotäis rukolat
250 ml vett
Kellel on, võib rukola täienduseks lisada kevadist värskust ja rohelust ka naadi, nõgesevõrsete, kuusekasvude või muu söödava looduseväega.
- Koori banaan ja kiivi.
- Kui kasutada smuuti tegemiseks sausegurit, siis on soovitatav suuremad seemed/pähklid eelnevalt, hommikuse smuuti jaoks näiteks eelmisel õhtul, likku panna, et oleks neid kergem sauseguriga püreerida.
- Tükelda banaan ja kiivi püreerimisnõusse.
- Lisa seemned, rukola ja vesi. Püreeri meelepärase konsistentsini –püree võib jätta veidi suurematükilisemaks või püreerida päris tihedaks smuutiks.
- Nadu smuutit vahepalana!
Kas ja kui palju juua mahlasid ja smuutisid? Vaata Terevisooni selleteemalist saatelõiku!